Home

VENEILLEN - LUPA HARJOITELLA

Jos olet miettinyt, onko veneily sinun juttusi, tässä on riskitön vaihtoehto juuri sinulle! Tarjoamme tiiviissä paketissa veneilyyn tarvittavat perustaidot, jonka jälkeen pääset nauttimaan omasta venelomaviikostasi. Tämä on todellinen vaihtoehto mökkilomalle ja ehkäpä uuden harrastuksen alku. Saat meiltä kaiken tuen!
Tuomas
Kouluttaja

MISTÄ ONKAAN KYSE, MITÄ TARJOAMME?

Veneillen-veneloma on kattava kokonaisuus ja koostuu useasta osasta. Kokonaisuus tarjoaa helppoutta, vaivattomuutta ja käytännöllisyyttä niin aloittelijalle kuin vähän jo harrastaneellekin.

Loma

Sen avulla aloittelijalle tai veneilyyn perehtymättömälle avataan veneilyn maailma. Kokeneemmille sitä avarretaan mahdollisuudella kokeilla erityyppisiä veneitä.

Vene

Kokonaisuus koostuu teoriaopetuksesta, käytännön harjoittelusta, lomailusta ja ohjauksesta. Ennen omaa venelomajaksoasi saat haltuusi tarvittavat teoriatiedot ja käytännöntaidot näppärästi ja tiiviisti, turvallisuutta unohtamatta.

Koulutus

Veneillen veneloma on ennenkaikkea vaivaton, helppo ja riskitön. Kaikki tarvittava sisältyy kokonaisuuteen.Käytännön taidot opetetaan kädestä pitäen ja neuvoa voi kysyä koko kauden ajan. Lomareititkin saa halutessaan valmiina etappeina.

Ohjaus

Sekä aloittelijoille, että kokeneemmille tarjoamme useampia vaihtoehtoja.