Veneillen - Oppia ja iloa kaikille!

TUTUSTUMINEN


veneilykoulutus

yritykset


ryhmät

venevuokraus


venelomat

Meidän vahvuutemme on koulutus ja asioiden opettaminen käytännössä!  Teet  veneretkistäsi huomattavasti miellyttävämpiä ja vähemmän stressaavia, kun saat meiltä tarpeelliset ohjeet, neuvot ja niksit!

Veneen vuokraus | vuokravene | vene vuokralle

Jos olet harkinnut veneen ostamista tai vuokrausta, mutta sinulla ei ole veneilytaitoja tai -kokemusta, nyt olet oikeassa paikassa!

Saat veneilykursseillamme tarvitsemasi tiedot ja käytännön taidot näppärästi ja tiiviisti, turvallisuutta unohtamatta.  Meillä pääset siis tutustumaan lajiin ja saat mukaasi käytännön vinkit ennen omia veneretkiä ja itsenäistä liikkumista.

Voit aloittaa tutustumisesta ja koulutuksesta joko yksin, kaverin kanssa tai ryhmässä. Tämän jälkeen pääset kohti itsenäistä veneilyä ja omia seikkailuja. Yrityksille tarjoamme työhyvinvointi- ja virkistyspäiviä, missä yhdistyvät huvi ja hyöty – oppi ja luonnossa oleminen.

Venekoulutuksista vaikkapa paketti ”Veneilijäksi päivässä” on  vaivaton, helppo ja riskitön tapa tutustua lajiin joko itse, oman porukan kesken tai useamman venekunnan kanssa ryhmässä. Kaikki tarvittava sisältyy kokonaisuuteen. Käytännön taidot opetetaan kädestä pitäen ja kysymyksiin saa vastaukset näppärästi. Tällä tavalla veneilyyn tutustuminen vähentää riskejä vesille suinpäin lähtemiseen verrattuna.

Koulutuksen jälkeen tiedät jo enemmän veneilyn sisältämiä asioita ja olet valmis astumaan seuraavan askeleen!