Haaveissa veneilyä ystävien kanssa,
mutta kokemusta puuttuu?

Me autamme

VENEILLEN - LUPA HARJOITELLA

Jos olet miettinyt, onko veneily sinun juttusi, tässä on riskitön vaihtoehto juuri sinulle! Tarjoamme tiiviissä paketissa veneilyyn tarvittavat perustaidot, jonka jälkeen pääset nauttimaan omasta venelomaviikostasi. Tämä on todellinen vaihtoehto mökkilomalle ja ehkäpä uuden harrastuksen alku. Saat meiltä kaiken tuen!
Kari
Kouluttaja

SIIS MISTÄ ONKAAN KYSE, MITÄ TARJOAMME?

Lyhyesti sanottuna: Veneilyopetusta aloittelijoille tai vähän kokeneille, yhdistettynä veneenvuokraukseen loma-ajaksi tai koko kesäksi. Siis veneilykoulutusta kädestä pitäen kaikille, joille veneily ei ole tuttua. Erityisesti tarjoamme erilaisia variaatitoita Veneillen-venelomista.

Loma

Veneillen-veneloma on kattava kokonaisuus ja koostuu useasta osasta. Kokonaisuus tarjoaa helppoutta, vaivattomuutta ja käytännöllisyyttä niin aloittelijalle kuin vähän jo harrastaneellekin.

Aloittelijalle tai veneilyyn perehtymättömälle avataan veneilyn maailma ja kokeneemmille sitä avarretaan mahdollisuudella kokeilla erityyppisiä veneitä.

Koulutus

Kokonaisuus koostuu teoriaopetuksesta, käytännön harjoittelusta, lomailusta (eli vuokravenejaksosta) ja tarpeen mukaisesta ohjauksesta. Ennen omaa venelomajaksoasi saat haltuusi tarvittavat tiedot ja taidot näppärästi ja tiiviisti, turvallisuutta unohtamatta.

Vene

Veneillen veneloma on ennenkaikkea vaivaton, helppo ja riskitön. Kaikki tarvittava sisältyy kokonaisuuteen.Käytännön taidot opetetaan kädestä pitäen ja neuvoa voi kysyä koko kauden ajan. Loman veneilyreititkin saa valmiina etappeina.

Ohjaus

Sekä aloittelijoille, että kokeneemmille tarjoamme useampia vaihtoehtoja.