Veneillen - Oppia ja iloa kaikille!

TUTUSTUMINEN


veneilykoulutus

yritykset


ryhmät

venevuokraus


venelomat

Meidän vahvuutemme on koulutus ja asioiden opettaminen käytännössä!  Teet  veneretkistäsi huomattavasti miellyttävämpiä ja vähemmän stressaavia, kun saat meiltä tarpeelliset ohjeet, neuvot ja niksit!

Veneen vuokraus | vuokravene | vene vuokralle

Jos olet harkinnut veneen vuokrausta, mutta sinulla ei ole veneilytaitoja tai -kokemusta, nyt olet oikeassa paikassa!

Saat veneilykursseillamme tai venettä vuokratessasi tarvitsemasi tiedot ja käytännön taidot näppärästi ja tiiviisti, turvallisuutta unohtamatta.  Meillä pääset siis tutustumaan lajiin ja saat mukaasi käytännön vinkit ennen omia veneretkiä ja itsenäistä liikkumista.

Voit aloittaa tutustumisesta ja koulutuksesta joko yksin, kaverin kanssa tai ryhmässä. Tämän jälkeen pääset kohti itsenäistä veneilyä ja omaa venelomaa (vuokravene viikoksi-kolmeksi). Yrityksille tarjoamme työhyvinvointi- ja virkistyspäiviä, missä yhdistyvät huvi ja hyöty – oppi ja luonnossa oleminen.

Venelomista vaikkapa paketti ”Opi veneilemään 1” on  vaivaton, helppo ja riskitön tapa tutustua lajiin oman tutun porukan kesken. Kaikki tarvittava sisältyy kokonaisuuteen. Käytännön taidot opetetaan kädestä pitäen ja neuvoa voi kysyä koko kauden ajan. Lomareititkin saa halutessaan valmiina etappeina.  Tällä tavalla veneilyyn tutustuminen myös vähentää riskejä omistamiseen ja oman veneen ostamiseen verrattuna – ei tarvitse selvitellä vakuutuksia tai katsastuksia,  ja jos laji ei tunnukkaan omalta, vene ei jää myytäväksi eikä tarvitse pelätä arvon alenemista .

Meillä  veneloma on myös monipuolinen. Se sisältää ajamista kahdella erityyppisellä veneellä.  Veneilyä sisältyykin pakettiin harjoittelut mukaan lukien kaikkiaan 17-24 päivää – enemmän kuin monella veneen omistajalla todellisia veneilypäiviä useassa kesässä. Tämän loman jälkeen tiedät onko veneily sinun juttusi ja olet valmis astumaan seuraavan askeleen!