TARINA

Katselin kerran kauniina kesäpäivänä veneiden lipumista Vesijärvellä. Se näytti houkuttelevalta. Itseltä kuitenkin puuttui tietoa, mitä kaikkea tuollainen harrastus vaatisi. Niinpä päätin ottaa selvää. 

Usean opiskellun kurssin ja tutkinnon jälkeen tiedän, miten lajiin voi tutustua helpommin. Sitä helppoutta haluamme Veneillen Oy:n miehistöllä Sinullekin tarjota!

 

Perustietoja yrityksestä:

  • Veneillen Oy 0n perustettu 2019. Päätoimipaikkana on Lahti ja sen lähivesistö Vesijärvi ja Päijänne.  Kouluttajina ja ohjaajina työskentelevät ovat joko merenkulun ammattikoulutuksen saaneita tai pitkään alaa harrastaneita.
  • Teemanamme on helppous ja turvallisuus. Lajiin pääsee tutustumaan nopeasti pätevässä ohjauksessa. Turvallisuutta lisää päivystyspalvelu koko kauden ajan.
  • Matalan kynnyksen palvelumme on kattava kokonaisuus. Se sisältää mahdollisuuden myös räätälöityihin palveluihin – niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Tuomas Helén – mies Veneillen Oy:n takana

tuomas@veneillen.fi

Innostuin aikanaan veneilyyn liittyvistä asioista. Huomasin kuitenkin, että asioita voisi tehdä yksinkertaisemminkin ja että monet asiat joutuu kuitenkin oppimaan itse kantapään kautta.

Siitäpä se idea helppouden tarjoamisesta lähti. Ja kun kalusto on huollettua ja perustaidot hallussa, veneily onkin mahtava laji luonnossa olemiseen ja rentoutumiseen. Ei muuta kuin ystävät mukaan ja yhdessä vesille !