Ryhmät ja yritykset

Ryhmä- ja yrityskurssit


Avoin veneilytaitojen ryhmäkurssi!

Jos sinulla ei ole venettä ja haluaisit oppia veneilyn perusniksit nopeasti, tämä kurssi on juuri sinulle. Kurssi on kaksipäiväinen. Tarvittavat teoria-asiat, sekä käytännöntaidot opitaan aamupäivisin. Iltapäivisin ryhmät pääsevätkin harjoittelemaan veneilytaitoja kaikkien ryhmän jäsenten kesken. Yhdessä veneessä on kuusi ryhmäläistä ja opettaja. Ryhmät ovat avoimia, eli yksittäiset henkilöt voivat ilmoittautua kunnes ryhmä on täynnä. Niitä järjestetään kesäkuukausina aina kuun ensimmäisen viikon maanantaina ja tiistaina.

Huvia ja hyötyä - Veneilytaitoja työkavereiden kanssa tai omassa porukassa!

Tarjoamme pienille yrityksille ja ryhmille mahdollisuutta tutustua veneilyyn omassa tutussa porukassa. Tämä päivän mittainen kurssi on vaihtoehto tavanomaisemmalle TYHY-päivälle. Oleelliset teoria-asiat, sekä käytännön käsittelytaidot opitaan aamupäivällä. Iltapäivällä ryhmät pääsevätkin selviytymään keskenään valmiiksi laaditusta reitistä.

Lue lisää >>

Ajatuksena on veneilytaitojen oppimisen lisäksi ryhmätyöskentely, ryhmäytyminen ja rentoutuminen luonnossa.  Iltapäivän navigoinnista ja laituroinneista selviydytään yhdessä ja myös hintaan kuuluva päivällinen valmistetaan veneeseen kuuluvilla välineillä omalla porukalla. Tämä kurssi sopiikin hyvin mm. yhteiseksi hyvinvointipäiväksi.

Pikakurssit


Veneillen pikakurssi O - Veneen ostaneille ja omistajille!

Mitäpä sitten, jos hankitkin jo veneen, mutta tarvitsisit perusopastuksen miten vesillä tulee toimia? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua veneilyyn omalla veneellä omassa porukassa, mutta ohjaajan kanssa. Tämä kurssi on nopea tapa perehtyä perustaitoihin. Normaalit teoria-asiat, sekä käytännön käsittelytaidot opitaan aamupäivällä. Iltapäivällä ajellaan omalla veneellä ja opitaan niksit käytännössä.

Veneillen pikakurssi PT - Henkilökohtaiseen ohjaukseen veneen ostoa harkitseville!

Oletko ajatellut veneen hankintaa, mutta olet epävarma kannattaako projektiin lähteä? Personal Trainer -kurssimme avulla saat kädestä pitäen opetusta, mutta pääset myös iltaisin itsenäisesti ajamaan ja kokemaan miltä laji tuntuu.