Opi veneilemään R – ryhmille ja yrityksille

1 580,00 5 310,00  sis alv 24%

Tarjoamme pienille yrityksille ja ryhmille mahdollisuutta tutustua veneilyyn omassa tutussa porukassa. Tämä kurssi on nopea ja kustannustehokas tapa perehtyä lajiin. Normaalit teoria-asiat, sekä käytännön käsittelytaidot opitaan aamupäivällä. Iltapäivällä ryhmät pääsevätkin selviytymään keskenään valmiiksi laaditusta reitistä. Ajatuksena on veneilytaitojen oppimisen lisäksi ryhmätyöskentely, ryhmäytyminen ja rentoutuminen luonnossa.  Iltapäivän navigoinnista ja laituroinneista selviydytään yhdessä ja myös hintaan kuuluva päivällinen valmistetaan veneeseen kuuluvilla välineillä omalla porukalla. Tämä kurssi sopiikin hyvin mm. yhteiseksi hyvinvointipäiväksi.

Veneessä on laite- ja vastuuvakuutus. Hinnalle saa vastinetta, sillä pakettiin kuuluu:

  1. Koulutus (aamupäivällä)
  2. Lounas
  3. Retkivene-reittiajelu (iltapäivällä) & veneilijän eväät
  4. Vakuutukset (vastuu- & laite-) ja neuvonta

Keskustelkaa porukalla ja lähtekää tutustumaan kanssamme veneilyn maailmaan!  Voit vielä myös tarkastella Veneillen-veneenvuokraus aloittelijalle tuoteselostetta tarkemmin. Tuoteseloste PDF-muodossa.

Tuotetunnus (SKU): 190719-01-1-1-1 Osasto:

Opi veneilemään R – ryhmille ja yrityksille – tuoteseloste

1. Koulutus

Teoriakoulutus annetaan aamupäivällä. Iltapäivällä siirrytään käytännön harjoitteluun ja ryhmän kanssa suoritettavaan navigointitehtävään.

Harjoittelu tekee mestarin
Harjoittelu ryhmässä helpottaa veneilyn aloittamista.

2. Veneiden vuokra & käyttö

Tähän pakettiin kuuluvat veneet ovat tyypiltään retkiveneitä. Ne ovat uppoumarunkoisia (matkanopeudeltaan rauhallisia) vakaita suomalaisia veneitä, missä varusteluun kuuluvat keittolevy, lämmityslaite ja kemiallinen WC. Veneet on rekisteröity seitsemälle henkilölle. Retkivene sisältää navigointilaitteiston. Veneen käyttämisestä on kerrottu tarkemmin vuokraussäännöissä.

Retkivene sopii hyvin pidempään retkeilyyn
Retkivene sopii hyvin lajiin tutustumiseen.

 

4. Vakuutukset ja neuvonta

Kaikki veneet ovat vakuutettuja laitevahingon osalta. Omavastuu vahinkotapauksissa on 1450 euroa. Pakettiin kuuluu myös vastuuvakuutus, mikä korvaa toiselle osapuolelle aiheutetut vahingot. Retkiveneet ovat myös katsastettuja. Jos kaikesta koulutuksesta huolimatta tuntuu, että jokin oleellinen tieto tarvitaan iltapäivän aikana, neuvontaa saa suoraan puhelimella!

5. Lounas ja veneilijän eväät

Jotta jokainen tuleva kippari jaksaa, paketti sisältää tarvittavat päivän eväät. Lounas syödään maissa ja päivällinen nautitaan veneessä tai luonnon helmassa veneilytyyliin.

Ryhmän koko

4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.