Opi veneilemään PT – Personal Trainer aloittelijalle

550,00  sis alv 24%

Veneillen veneenvuokraus aloittelijalle tai veneilyyn perehtymättömälle sisältää opetusta kädestä pitäen sekä itsenäistä ajamista vuokra-aikana. Pääset veneen ruoriin heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Teoriaa ja käytäntöä käydään läpi ajamisen ohella. Veneenvuokraus aloittelijalle -paketti sisältää opetusta ja harjoittelua aamupäivisin ja itsenäistä tutustumista veneilyyn iltapäivisin. Veneessä on laite- ja vastuuvakuutus. Paketin hinta sisältää koulutuksen kahdelle henkilölle.  Ennen vesille lähtöä veloitetaan pieni omavastuu (450e). Se maksetaan takaisin jos vuokra-ajasta selviää ilman isompia kolhuja.

Veneillen – veneenvuokraus aloittelijalle on ennenkaikkea vaivaton, helppo ja riskitön. Kouluttaja on mukana veneessä ja saat suoraan vastaukset kysymyksiisi. Tällä tavalla veneilyyn tutustuminen myös vähentää riskejä lähdettäessä myöhemmin liikeelle oman veneen kanssa ensimmäistä kertaa – riskipaikat ja huomioitavat asiat tulevat tutuksi. Oman (ja muiden) veneen  kolhimisen vaara pienenee. Ei myöskään tarvitse selvitellä vakuutuksia tai katsastuksia,  ja jos laji ei tunnukkaan omalta, vene ei jää myytäväksi eikä tarvitse pelätä arvon alenemista .

Tämän vuokraviikon jälkeen tiedät onko veneily sinun juttusi ja olet valmis astumaan seuraavan askeleen!

Veneillen aloittava venevuokraaja saa siis hyvin kattavan kokemuksen. Hinnalle saa vastinetta, sillä pakettiin kuuluu:

  1. Koulutus (aamupäivisin 1 – 4 päivän aikana)
  2. Retkivene vuokra-ajaksi (1 – 7 päivää)
  3. Vakuutukset (vastuu- & laite-) ja neuvonta

Tee nyt päätös ja lähde tutustumaan kanssamme veneilyn maailmaan! Pääset mukaan varausmaksun hinnalla (loppu osa paketista maksetaan sovitussa aikataulussa ennen kesän vuokraviikkoa). Voit vielä myös tarkastella Veneillen-veneenvuokraus aloittelijalle tuoteselostetta tarkemmin.

Tuotetunnus (SKU): 190719-01-1-1 Osasto:

Veneenvuokraus aloittelijalle – tuoteseloste

Veneillen veneenvuokraus aloittelijalle tai veneilyyn perehtymättömälle sisältää opetusta kädestä pitäen sekä itsenäistä ajamista vuokra-aikana. Oma veneilytaitojen personal trainerisi antaa veneen käsittelyopetusta, ja tarvittavaa teoriaopetusta. Opetus ja harjoittelu pidetään  aamupäivisin. Vuokraan kuuluvaan itsenäiseen veneilyyn ja retkeilyyn on aikaa iltapäivällä. 5 päivän vaihtoehdossa viimeinen päivä (pe) on varattu täysin itsenäiseen veneilyyn. 7 päivän vaihtoehdossa perjantai ja koko viikonloppu on itsenäistä veneilyä.

1. Koulutus

Teoriakoulutus annetaan aamupäivisin. Iltapäivällä siirrytään käytännön harjoitteluun.

Harjoittelu tekee mestarin
Harjoittelu tekee mestarin

2. Veneen vuokra & käyttö

Tähän pakettiin kuuluva vene on tyypiltään retkivene. Se on uppoumarunkoinen (matkanopeudeltaan rauhallinen) vakaa suomalainen vene, missä varusteluun kuuluu keittolevy, lämmityslaite ja kemiallinen WC. Vene on rekisteröity seitsemälle henkilölle ja nukkumatilat siinä on neljälle. Retkeilyä varten on mahdollista varata pientä maksua vastaan myös teltta ja makuupusseja. Retkivene sisältää navigointilaitteiston, jossa on myös valmiita reittejä lomaviikolle. Niistä voi valita kuhunkin päivään itselle sopivimman.

Retkivenettä pääsee käyttämään, kun teoria- ja käytännöntaidot ovat hallussa.  Veneen käyttämisestä on kerrottu tarkemmin vuokraussäännöissä.

Retkivene sopii hyvin pidempään retkeilyyn
Retkivene sopii hyvin pidempään retkeilyyn

 

4. Vakuutukset ja neuvonta

Kaikki veneet ovat vakuutettuja laitevahingon osalta. Omavastuu vahinkotapauksissa on 450 euroa. Pakettiin kuuluu myös vastuuvakuutus, mikä korvaa toiselle osapuolelle aiheutetut vahingot. Retkiveneet ovat myös katsastettuja. Jos kaikesta koulutuksesta huolimatta lomaviikon aikana tuntuu, että jokin oleellinen tieto on unohtunut, neuvontaa saa suoraan puhelimella!

Oppimateriaali on muistin tukena
Oppimateriaali on muistin tukena

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.