Opi veneilemään O – Veneen ostaneille ja omistajille

450,00  sis alv 24%

Tarjoamme vasta veneensä hankkineille mahdollisuuden oppia veneilyn peruskäytännöt ohjaajan kanssa. Mukana on suositeltavaa olla myös vähintään toinen opiskelija, jotta kippari-köysipoika -vuoroja voidaan vaihtaa.  Tämä kurssi on nopea ja kustannustehokas tapa perehtyä lajiin. Normaalit teoria-asiat, sekä käytännön käsittelytaidot opitaan aamupäivällä. Iltapäivällä käytäntöä harjoitellaan lähivesillä ohjaajan neuvomana. Ajatuksena on, että asiakas saa vastauksen kaipaamiinsa kysymyksiin ja käytännön opastusta, jotta veneilyarki olisi helpompaa.

Pakettiin kuuluu lisäksi lounas ja veneilijän eväät iltapäivällä.

Keskustele kumppanisi / kaverisi kanssa ja lähtekää tutustumaan kanssamme veneilyn maailmaan!  Voit vielä myös tarkastella Veneillen-veneenvuokraus aloittelijalle tuoteselostetta tarkemmin.

Tuotetunnus (SKU): 200123-01 Osasto:

Opi veneilemään O – Veneen ostaneille ja omistajille – tuoteseloste

1. Koulutus

Tarvittava teoriakoulutus annetaan aamupäivällä. Iltapäivällä siirrytään ohjaajan kanssa käytännön harjoitteluun omalla veneellä.

Päiväretkivene on turvallinen ja helppokäyttöinen
Harjoittelu ohjaajan kanssa on helppo tapa tutustua lajiin.

 

2. Lounas ja veneilijän eväät

Jotta jokainen tuleva kippari jaksaa, paketti sisältää tarvittavat päivän eväät. Lounas syödään maissa ja päivällinen nautitaan veneessä tai luonnon helmassa veneilytyyliin.

Ryhmän koko

4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.