Veneen Vuokraus - Ilman koulutusta


Vuokraa vene käyttöösi lomasi ajaksi!

Veneillen venevuokraus auttaa, kun tarvitset lomasi ajaksi venettä. Lähtösatama on Lahden Teivaassa, ravintola Lokin rannassa. Halutessasi siirrämme veneen lähemmäs määränpäätäsi, esimerkiksi Padasjoelle, josta on lyhyt matka vaikkapa Kelventeen kansallispuistoon.

Lue lisää >>
Veneet ovat vapaasti vuokrattavissa, mutta odotamme veneen vuokraajalta aiempaa kokemusta, jotakin suoritettua veneilykurssia tai kansainvälistä huviveneen kuljettajan kirjaa! Muussa tapauksessa kannattanee valita ensin esimerkiksi Veneillen Pikakurssi PT, missä saa nopeasti tuntuman perustaitoihin. Vuokraamme sekä yksityisille, että yrityksille (Ei kesällä 2021 👉) seitsemän hengen seitsemänmetristä- ja   (👈 Ei kesällä 2021) kahdentoista hengen yksitoistametristä retkivenettä. Tarkista saatavuus laittamalla postia tai soita myyjälle!

Aloittelijan Veneloma - eli veneen vuokraus, veneilykoulutus ja valmiit reitit


Opi veneilemään ja lomaile ystävän tai perheen seurassa!


👇Aloittelijan Venelomapaketit eivät ole myynnissä kesällä 2021 !!!👇

Aloittelijan veneloma 1-3  (veneen vuokraus koulutuksella) – on kattava kokonaisuus, jonka avulla yhdelle tai kahdelle aloittelijalle tai veneilyyn perehtymättömälle avataan veneilyn maailma!

Lue lisää >>

Ennen itsenäistä vesillelähtöä vuokraveneellä, saatte haltuunne tarvittavat teoriatiedot ja käytännön taidot näppärästi ja tiiviisti, turvallisuutta unohtamatta.

Veneen vuokraus ja koulutus vs. suoraan venekaupoille?

Opi veneilemään 1-3 on  vaivaton, helppo ja riskitön tapa tutustua lajiin. Kaikki tarvittava sisältyy kokonaisuuteen.Käytännön taidot opetetaan kädestä pitäen ja neuvoa voi kysyä koko kauden ajan. Lomareititkin saa halutessaan valmiina etappeina.  Tällä tavalla veneilyyn tutustuminen myös vähentää riskejä omistamiseen ja oman veneen ostamiseen verrattuna – ei tarvitse selvitellä vakuutuksia tai katsastuksia,  ja jos laji ei tunnukkaan omalta, vene ei jää myytäväksi eikä tarvitse pelätä arvon alenemista .

Se yksi ja sama vene vai eri nopeus- tai kokoluokan vuokravene?

Meillä  veneloma on myös monipuolinen. Veneilykurssit ja veneilykoulutus, sekä vuokravene on mahdollista saada joko yhden (kurssi 1 & 2), kahden  tai kolmen kesän (kurssi 2&3) aikana. Sopimuksesta riippuen, se sisältää ajamista jopa kolmella erityyppisellä veneellä.  Veneilyä sisältyykin pakettiin harjoittelut mukaan lukien kaikkiaan 17-24 päivää – enemmän kuin monella veneen omistajalla todellisia veneilypäiviä useassa kesässä. Tämän loman jälkeen tiedät onko veneily sinun juttusi ja olet valmis astumaan seuraavan askeleen!