Aloittelijan veneloma 3

130,00  sis alv 24%

Laaja kurssi tutustuttaa aloittelevan veneilijän  perustaitojen lisäksi  erityyppisiin veneisiin ja niiden käsittelytapojen eroihin. Kurssi aloitetaan teorialla ja käytännön harjoittelulla, kuten muutkin kurssit. Ero tuleekin siinä, että loma-/harjoittelujaksoja on kolme kappaletta peruskurssiin verrattuna ja jokaisessa jaksossa on erityyppinen vene. Ensimmäinen jakso aloitetaan rauhallisella uppoumarunkoisella, seuraavassa saat allesi liukuvarunkoisen nopean veneen ja lopuksi taitotason ollessa jo sopiva, pääset veneilemään isolla yli kymmenmetrisellä veneellä. Laaja kurssi on lähtökohtaisesti ajateltu suoritettavaksi kolmen kesän aikana, mutta se on mahdollista suorittaa myös yhden kesäkauden aikana. Pakettiin kuuluu tietenkin myös päiväretkivene koko sopimuskauden ajaksi.

Lomareititkin saa halutessaan valmiina etappeina.  Tällä tavalla veneilyyn tutustuminen myös vähentää riskejä omistamiseen verrattuna – ei tarvitse selvitellä vakuutuksia tai katsastuksia,  ja jos laji ei tunnukkaan omalta, vene ei jää myytäväksi eikä tarvitse pelätä arvon alenemista .

Veneillen veneloma on monipuolinen. Päiväretkiveneillä voi ajaa jopa neljäntoista päivän aikana ja retkiveneen käyttöä lomaan kuuluu seitsemän päivää per kesä. Veneilyä sisältyykin pakettiin harjoittelut mukaan lukien kaikkiaan 42-45  päivää.. Tämän loman jälkeen tiedät onko veneily sinun juttusi ja olet valmis astumaan seuraavan askeleen!

Tämän paketin valitseva  saa hyvin kattavan kokemuksen. Hinnalle saa vastinetta, sillä pakettiin kuuluu:

  1. Koulutus teoriassa ja käytännössä (7 päivän aikana)
  2. Hitaan retkiveneen vuokra loma-ajaksi (7 päivää)
  3. Nopean päiväretkiveneen vuokra loma-ajaksi (7 päivää)
  4. Ison retkiveneen (37′) vuokra loma-ajaksi (7 päivää)
  5. Päiväretkiveneen vuokra joka kesäksi (kolmena kesänä 14 kertaa ½-päivän varauksia)
  6. Oppimateriaali, vakuutukset (laite-), neuvonta

 

Tee nyt päätös ja lähde tutustumaan kanssamme veneilyn maailmaan! Pääset mukaan varausmaksun hinnalla (loppu osa paketista maksetaan sovitussa aikataulussa ennen kesän lomaviikkoja). Voit vielä myös tarkastella Veneillen-veneloman tuoteselostetta tarkemmin

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 190719-01-2 Osasto:

Opi veneilemään – tuoteseloste (yleiskuvaus)

Veneillen – Opi veneilemään – on kattava kokonaisuus, jonka avulla aloittelijalle tai veneilyyn perehtymättömälle avataan veneilyn maailma. Ennen venelomaa saat haltuusi tarvittavat teoriatiedot ja käytännöntaidot näppärästi ja tiiviisti, turvallisuutta unohtamatta.

1. Koulutus

Veneillen veneloma alkaa teoriakoulutuksella. Koulutukset järjestetään syksyisin ja keväisin. Koulun penkillä istutaan neljänä iltana (n. 3h/krt). Tuona aikana opitaan kartan lukemista, pelastautumistaitoja, kiinnittäytymistä, veneenkäsittelyn peruslainalaisuuksia, väistämissääntöjä ja muita veneilyturvallisuuteen liittyviä asioita.

Tämän jälkeen siirrytään käytännön koulutukseen. Kun mm. solmut on opittu teoriassa, niitä pääsee käyttämään todellisissa olosuhteissa. Kahden illan aikana (n. 4h/krt) harjoitellaan  laituriin ajaminen, kylkikiinnitys ja poijuun kiinnittyminen sekä maisemanavigointia.  Retkipäivänä harjoitellaan kanavassa toimimista ja ajetaan kanavan läpi. Lisäksi opitaan ankkuroiminen ja kerrataan edellisinä päivinä opittua uudella reitillä.  Jo syksyllä lomansa varaavat saavat varhaisen varaajan etuna harjoitella syksyn lisäksi myös keväällä sovittuna aikana.

Harjoittelu tekee mestarin
Harjoittelu tekee mestarin

2. Retkiveneen vuokra & käyttö

Venelomaan kuuluu retkiveneen vuokra seitsemäksi päiväksi (7 pv) yhtäjaksoisesti. Tämän jakson ajankohdan valitset varausmaksun maksamisen yhteydessä. Retkivene on uppoumarunkoinen (matkanopeudeltaan rauhallinen) vakaa suomalainen vene, missä varusteluun kuuluu keittolevy, lämmityslaite ja kemiallinen WC. Vene on rekisteröity seitsemälle henkilölle ja nukkumatilat siinä on neljälle. Retkeilyä varten on mahdollista varata pientä maksua vastaan myös teltta ja makuupusseja. Retkivene sisältää navigointilaitteiston, jossa on myös valmiita reittejä lomaviikolle. Niistä voi valita kuhunkin päivään itselle sopivimman.

Retkivenettä pääsee käyttämään, kun teoria- ja käytännöntaidot ovat hallussa. Oma lomaviikko alkaa aina perjantaisin klo 12:00 ja päättyy seuraavan viikon torstaina klo 18:00. Veneen käyttämisestä on kerrottu tarkemmin vuokraussäännöissä.

Retkivene sopii hyvin pidempään retkeilyyn
Retkivene sopii hyvin pidempään retkeilyyn

 

3. Päiväretkiveneen vuokra & käyttö

Veneillen -venelomaan kuuluu myös päiväretkiveneen vuokra neljätoista kertaa puoleksi päiväksi, eli yhteensä seitsemäksi kokonaiseksi päiväksi (7 pv). Päiväretkivenettä varataan puoli päivää tai korkeintaan yksi päivä (kaksi puolikasta) kerrallaan, jonka jälkeen seuraavan oman vuoronsa voi varata kahdeksan päivän kuluttua. Varaamisen voi tehdä vuorokauden aikana kaksi kertaa peräkkäin Päiväretkivenettä voi varata koko kauden ajan toukokuusta syyskuuhun. Päiväretkivene on liukuvarunkoinen (matkanopeudeltaan nopea) vene, missä on perusvarustelu veneilyyn. Vene on rekisteröity viidelle henkilölle.

Myös päiväretkivenettä pääsee käyttämään, kun teoria- ja käytännöntaidot ovat hallussa. Varausvuorot ovat joka päivä klo 5:00-17:00 ja 17:00-5:00. Jos venettä ei ole varattu seuraavan vuoron alkamisajankohtaan mennessä, yli päivän kerrallaan varaaminen on mahdollista. Myös päiväretkiveneen käyttämisestä on kerrottu tarkemmin vuokraussäännöissä.

Päiväretkivene on turvallinen ja helppokäyttöinen
Päiväretkivene on turvallinen ja helppokäyttöinen

4. Oppimateriaali, vakuutukset ja neuvonta

Loma sisältää muistin tueksi oppikirjamateriaalia veneilyn perusasioista. Materiaalin saa teoriatuntien aluksi opettajalta. Kaikki veneet ovat vakuutettuja laitevahingon osalta. Omavastuu vahinkotapauksissa on 450 euroa. Retkiveneet ovat myös katsastettuja. Jos kaikesta koulutuksesta huolimatta lomaviikon aikana tuntuu, että jokin oleellinen tieto on unohtunut, neuvontaa saa suoraan puhelimella!

Oppimateriaali on muistin tukena
Oppimateriaali on muistin tukena

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.