Opi veneilemään A – Avoin ryhmäopetus

450,00 2 430,00  sis alv 24%

Tarjoamme kaikille veneilystä kiinnostuneille mahdollisuuta tutustua lajiin pienellä budjetilla. Tämä kurssi on kustannustehokas ja helppo tapa perehtyä lajiin.  Veneilyn lisäksi tutustut myös ihmisiin. Kurssi on kaksipäiväinen. Käytännön harjoittelu tehdään koko venekunnan toimin. Normaalit teoria-asiat, sekä käsittelytaidot opitaan aamupäivällä. Iltapäivällä ryhmät pääsevät harjoitteleman opittua lähivesille. Tämä kurssi sopii hyvin kaikille.

Veneessä on laite- ja vastuuvakuutus. Pakettiin kuuluu:

  1. Koulutus (aamupäivällä)
  2. Lounas
  3. Harjoittelu ja tehtävät + ajan salliessa pieni reittiajelu (iltapäivällä)
  4. Vakuutukset (vastuu- & laite-)

Keskustelkaa porukalla ja lähtekää tutustumaan kanssamme veneilyn maailmaan!  Voit vielä myös tarkastella Veneillen-veneenvuokraus aloittelijalle tuoteselostetta tarkemmin.

Jos varaat paikan useammalle henkilölle, muista ilmoittaa jokaisen osallistujan nimitieto kassalla ”Lisätieto”-kentässä

Tuotetunnus (SKU): 200201-01 Osasto:

Opi veneilemään A – Avoin ryhmäopetus

1. Koulutus

Teoriakoulutus annetaan aamupäivällä. Iltapäivällä siirrytään käytännön harjoitteluun ja ryhmän kanssa suoritettaviin veneilytehtäviin.

Harjoittelu tekee mestarin
Harjoittelu ryhmässä helpottaa veneilyn aloittamista.

2. Veneiden vuokra & käyttö

Tähän pakettiin kuuluvat veneet ovat tyypiltään retkiveneitä. Ne ovat uppoumarunkoisia (matkanopeudeltaan rauhallisia) vakaita suomalaisia veneitä, missä varusteluun kuuluvat keittolevy, lämmityslaite ja kemiallinen WC. Veneet on rekisteröity seitsemälle henkilölle. Retkivene sisältää navigointilaitteiston. Veneen käyttämisestä on kerrottu tarkemmin vuokraussäännöissä.

Retkivene sopii hyvin pidempään retkeilyyn
Retkivene sopii hyvin lajiin tutustumiseen.

 

4. Vakuutukset ja neuvonta

Kaikki veneet ovat vakuutettuja laitevahingon osalta. Omavastuu vahinkotapauksissa on 1450 euroa. Pakettiin kuuluu myös vastuuvakuutus, mikä korvaa toiselle osapuolelle aiheutetut vahingot. Retkiveneet ovat myös katsastettuja. Jos kaikesta koulutuksesta huolimatta tuntuu, että jokin oleellinen tieto tarvitaan iltapäivän aikana, neuvontaa saa suoraan puhelimella!

5. Lounas ja veneilijän eväät

Jotta jokainen tuleva kippari jaksaa, paketti sisältää tarvittavat päivän eväät. Lounas syödään maissa ja päivällinen nautitaan veneessä tai luonnon helmassa veneilytyyliin.

Henkilöä kurssille

1, 2, 3, 4, 5, 6

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.