Opi veneilemään A – Avoin ryhmäopetus

  450,00 2 430,00  sis alv 24%

  Tarjoamme kaikille veneilystä kiinnostuneille mahdollisuuta tutustua lajiin pienellä budjetilla. Tämä kurssi on kustannustehokas ja helppo tapa perehtyä lajiin.  Veneilyn lisäksi tutustut myös ihmisiin. Kurssi on kaksipäiväinen. Käytännön harjoittelu tehdään koko venekunnan toimin. Normaalit teoria-asiat, sekä käsittelytaidot opitaan aamupäivällä. Iltapäivällä ryhmät pääsevät harjoitteleman opittua lähivesille. Tämä kurssi sopii hyvin kaikille.

  Veneessä on laite- ja vastuuvakuutus. Pakettiin kuuluu:

  1. Koulutus (aamupäivällä)
  2. Lounas
  3. Harjoittelu ja tehtävät + ajan salliessa pieni reittiajelu (iltapäivällä)
  4. Vakuutukset (vastuu- & laite-)

  Keskustelkaa porukalla ja lähtekää tutustumaan kanssamme veneilyn maailmaan!  Voit vielä myös tarkastella Veneillen-veneenvuokraus aloittelijalle tuoteselostetta tarkemmin.

  Jos varaat paikan useammalle henkilölle, muista ilmoittaa jokaisen osallistujan nimitieto kassalla ”Lisätieto”-kentässä

  Poista
  Valitse päivä nähdäksesi varaustilanne.

  Varausmaksu veloitetaan kassalla. Lopullinen hinta [erillinen lasku myöh.] määräytyy osallistujamäärän mukaan ja voi olla mainittua hintaa alhaisempi.

  Maksettava Tänään: 250,00  Tulevat Maksut: 200,00 
  Tuotetunnus (SKU): 200201-01 Osasto:

  Kuvaus

  Opi veneilemään A – Avoin ryhmäopetus

  1. Koulutus

  Teoriakoulutus annetaan aamupäivällä. Iltapäivällä siirrytään käytännön harjoitteluun ja ryhmän kanssa suoritettaviin veneilytehtäviin.

  Harjoittelu tekee mestarin
  Harjoittelu ryhmässä helpottaa veneilyn aloittamista.

  2. Veneiden vuokra & käyttö

  Tähän pakettiin kuuluvat veneet ovat tyypiltään retkiveneitä. Ne ovat uppoumarunkoisia (matkanopeudeltaan rauhallisia) vakaita suomalaisia veneitä, missä varusteluun kuuluvat keittolevy, lämmityslaite ja kemiallinen WC. Veneet on rekisteröity seitsemälle henkilölle. Retkivene sisältää navigointilaitteiston. Veneen käyttämisestä on kerrottu tarkemmin vuokraussäännöissä.

  Retkivene sopii hyvin pidempään retkeilyyn
  Retkivene sopii hyvin lajiin tutustumiseen.

   

  4. Vakuutukset ja neuvonta

  Kaikki veneet ovat vakuutettuja laitevahingon osalta. Omavastuu vahinkotapauksissa on 1450 euroa. Pakettiin kuuluu myös vastuuvakuutus, mikä korvaa toiselle osapuolelle aiheutetut vahingot. Retkiveneet ovat myös katsastettuja. Jos kaikesta koulutuksesta huolimatta tuntuu, että jokin oleellinen tieto tarvitaan iltapäivän aikana, neuvontaa saa suoraan puhelimella!

  5. Lounas ja veneilijän eväät

  Jotta jokainen tuleva kippari jaksaa, paketti sisältää tarvittavat päivän eväät. Lounas syödään maissa ja päivällinen nautitaan veneessä tai luonnon helmassa veneilytyyliin.

  Lisätiedot

  Henkilöä kurssille

  1, 2, 3, 4, 5, 6

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.