Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Veneillen Oy:n verkkokauppaa osoitteessa www.veneillen.fi. Tilatessaan tuotteita Veneillen Oy:n verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

Veneillen Oy:n yhteystiedot ovat seuraavat:

Veneillen Oy (Y-tunnus: 2993126-3)
Rönsytie 2
15540 Villähde

Puh. 050 3607592
Sähköposti: info@veneillen.fi

Asiointi verkkokaupassa

Voit tehdä ostoksia verkkokaupassa mikäli olet yli 18-vuotias.

Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot, saat sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilaaja on itse vastuussa oman tilinsä ja salasanansa käytöstä ja niiden huolellisesta säilyttämisestä. Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Verkkokaupan sisältö (mukaanlukien piirrokset, kuvat, äänet, filmit, grafiikka ja teksti) on Veneillen Oy:n omaisuutta ja sitä suojaa tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet. Käyttäjällä ei ole oikeutta ladata, muokata, siirtää, välittää, kopioida tai myydä verkkokaupan sisältöä tai osaa siitä ilman Veneillen Oy:n myöntämää lupaa. Käyttäjällä on oikeus tulostaa ja ladata nämä ehdot henkilökohtaiseen käyttöönsä.

Veneillen verkkosivujen käyttöehdot koskevat myös verkkokauppaa.

Maksutavat

Maksaminen tapahtuu Klarna Checkout –maksupalvelua käyttäen tilauksen vahvistussivulla. Valittavissa olevat maksutavat ovat:

  • Luottokortit (Visa, MasterCard, American Express)
  • Verkkopankit (Danske Bank, Nordea, Aktia, OP, Säästöpankki, S-Pankki)
  • Klarna Lasku
  • Klarna Erämaksu
  • Klarna Tili 

Veneillen Oy:n verkkokaupassa kaikki maksuyhteydet on suojattu salauksin. Kaikki luottokorttimaksut varmennetaan ja mikäli varmennus ei onnistu, Veneillen Oy varaa oikeuden tilauksen hylkäämiseen.

Verkkopankkimaksua varten tarvitset pankkisi antamat käyttäjätunnukset.

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. 

Mahdolliset toimitus- ja käsittelykulut näkyvät ostoskorissa.

Toimitusaika

Veneillen käsittelee saapuneet tilaukset kolmen (3) työpäivän aikana.

Tilaaja saa tilauksen yhteydessä antamaansa sähköpostiosoitteeseen mahdollisen tuotteeseen liittyvän lisämateriaalin sekä muut tilaustiedot.

Mikäli tilauksen yhteydessä ilmenee ongelmia, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun info@veneillen.fi tai puh. 050 3607592.

Veneillen Oy pidättää oikeuden evätä tilaus tarvittaessa. Tällaisessa tapauksessa maksu palautetaan tilaajalle 30 päivän kuluessa.

Tilauksen peruuttaminen

Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa sen tilauksesta.  Mikäli tilaaja haluaa peruuttaa tilauksensa, tulee hänen olla yhteydessä Veneillen Oy:n  asiakaspalveluun sähköpostitse. Sähköpostista tulee käydä ilmi tilaajan nimi, osoite ja tilausnumero. Veneillen Oy palauttaa perutun tilauksen maksun 14 päivän kuluessa.

Ehtojen muuttaminen

Veneillen Oy varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Veneillen Oy ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan etusivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan etusivulla.

Ylivoimainen este

Veneillen Oy ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi (force majeure) katsotaan mm. tulipalot, työtaistelutoimenpiteet, sodat, luonnonkatastrofit, viranomaisten väliintulot, häiriöt kuljetuksissa, alihankkijoilla, laitteissa, ohjelmistoissa, selaimessa tai verkkoyhteydessä.

Vastuut

Veneillen Oy ei vastaa välillisistä vahingoista elleivät ne aiheudu tahallisesta rikkomuksesta tai törkeästä huolimattomuudesta.

Sovellettava laki ja mahdolliset riitatilanteet

Nämä ehdot on laadittu Suomen lakia noudattaen. Mahdolliset riitatilanteet ratkaistaan Suomessa, Helsingin käräjäoikeudessa.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).