Opi veneilemään 1 – peruskurssi V2(EI MYYNNISSÄ)

2,00  sis alv 24%

Opi veneilemään 1, eli aloittelijan veneloma – on kattava kokonaisuus, jonka avulla aloittelijalle tai veneilyyn perehtymättömälle avataan veneilyn maailma!

Sisältö:

 1. Koulutus kahdelle à 450,-/hlö,  (ovh. 900 €)
  + Sis. teorian,
  + sis. käytännön harjoittelun
  + kanavassa / sulussa toimimisen perusopit.
 2. Retkivene viikoksi (ovh. 1350 €)
  Tutustuminen lajiin isommalla veneellä harjoittelun/loman merkeissä.
  + valmiit reitit
 3. Päiväretkivene koko kesäksi (ovh. 700 €)
  Opitun kertaamiseen, perusharjoitteluun, lähivesiin tutustumiseen (14 kertaa ½-päivän varauksia).
 4. Oppimateriaali,
  + vakuutukset,
  +neuvonta (ovh. 450 €)

 

Ennen itsenäistä vesillelähtöä saat haltuusi tarvittavat teoriatiedot ja käytännöntaidot näppärästi ja tiiviisti, turvallisuutta unohtamatta.

Tässä on  vaivaton, helppo ja riskitön tapa tutustua lajiin. Kaikki tarvittava sisältyy kokonaisuuteen.Käytännön taidot opetetaan kädestä pitäen ja neuvoa voi kysyä koko kauden ajan. Lomareititkin saa halutessaan valmiina etappeina.  Tällä tavalla veneilyyn tutustuminen myös vähentää riskejä omistamiseen ja oman veneen ostamiseen verrattuna – ei tarvitse selvitellä vakuutuksia tai katsastuksia,  ja jos laji ei tunnukkaan omalta, vene ei jää myytäväksi eikä tarvitse pelätä arvon alenemista .

 

Tämä veneloma on myös monipuolinen. Se sisältää ajamista kahdella erityyppisellä veneellä.  Veneilyä sisältyykin pakettiin – harjoittelut mukaan lukien – kaikkiaan 14-17 päivää – enemmän kuin monella veneen omistajalla todellisia veneilypäiviä useassa kesässä. Tämän loman jälkeen tiedät onko veneily sinun juttusi ja olet valmis astumaan seuraavan askeleen!

 

Saat siis hyvin kattavan kokemuksen. Tee nyt päätös ja lähde tutustumaan kanssamme veneilyn maailmaan! Paketin voi varata itselle ja kumppanille myös pelkällä varausmaksun hinnalla (990 €). Loppu osa paketista maksetaan sovitussa aikataulussa ennen kesän lomaviikkoja . Voit vielä myös tarkastella Veneillen-veneloman tuoteselostetta tarkemmin.

Tuotetunnus (SKU): 200229-01 Osasto:

Opi veneilemään – tuoteseloste (yleiskuvaus)

Veneillen – Opi veneilemään – on kattava kokonaisuus, jonka avulla aloittelijalle tai veneilyyn perehtymättömälle avataan veneilyn maailma. Ennen venelomaa saat haltuusi tarvittavat teoriatiedot ja käytännöntaidot näppärästi ja tiiviisti, turvallisuutta unohtamatta.

1. Koulutus

Veneillen veneloma alkaa teoriakoulutuksella. Koulutukset järjestetään syksyisin ja keväisin. Koulun penkillä istutaan neljänä iltana (n. 3h/krt). Tuona aikana opitaan kartan lukemista, pelastautumistaitoja, kiinnittäytymistä, veneenkäsittelyn peruslainalaisuuksia, väistämissääntöjä ja muita veneilyturvallisuuteen liittyviä asioita.

Tämän jälkeen siirrytään käytännön koulutukseen. Kun mm. solmut on opittu teoriassa, niitä pääsee käyttämään todellisissa olosuhteissa. Kahden illan aikana (n. 4h/krt) harjoitellaan  laituriin ajaminen, kylkikiinnitys ja poijuun kiinnittyminen sekä maisemanavigointia.  Retkipäivänä harjoitellaan kanavassa toimimista ja ajetaan kanavan läpi. Lisäksi opitaan ankkuroiminen ja kerrataan edellisinä päivinä opittua uudella reitillä.  Jo syksyllä lomansa varaavat saavat varhaisen varaajan etuna harjoitella syksyn lisäksi myös keväällä sovittuna aikana.

Harjoittelu tekee mestarin
Harjoittelu tekee mestarin

2. Retkiveneen vuokra & käyttö

Venelomaan kuuluu retkiveneen vuokra seitsemäksi päiväksi (7 pv) yhtäjaksoisesti. Tämän jakson ajankohdan valitset varausmaksun maksamisen yhteydessä. Retkivene on uppoumarunkoinen (matkanopeudeltaan rauhallinen) vakaa suomalainen vene, missä varusteluun kuuluu keittolevy, lämmityslaite ja kemiallinen WC. Vene on rekisteröity seitsemälle henkilölle ja nukkumatilat siinä on neljälle. Retkeilyä varten on mahdollista varata pientä maksua vastaan myös teltta ja makuupusseja. Retkivene sisältää navigointilaitteiston, jossa on myös valmiita reittejä lomaviikolle. Niistä voi valita kuhunkin päivään itselle sopivimman.

Retkivenettä pääsee käyttämään, kun teoria- ja käytännöntaidot ovat hallussa. Oma lomaviikko alkaa aina perjantaisin klo 12:00 ja päättyy seuraavan viikon torstaina klo 18:00. Veneen käyttämisestä on kerrottu tarkemmin vuokraussäännöissä.

Retkivene sopii hyvin pidempään retkeilyyn
Retkivene sopii hyvin pidempään retkeilyyn

 

3. Päiväretkiveneen vuokra & käyttö

Veneillen -venelomaan kuuluu myös päiväretkiveneen vuokra neljätoista kertaa puoleksi päiväksi, eli yhteensä seitsemäksi kokonaiseksi päiväksi (7 pv). Päiväretkivenettä varataan puoli päivää tai korkeintaan yksi päivä (kaksi puolikasta) kerrallaan, jonka jälkeen seuraavan oman vuoronsa voi varata kahdeksan päivän kuluttua. Varaamisen voi tehdä vuorokauden aikana kaksi kertaa peräkkäin Päiväretkivenettä voi varata koko kauden ajan toukokuusta syyskuuhun. Päiväretkivene on liukuvarunkoinen (matkanopeudeltaan nopea) vene, missä on perusvarustelu veneilyyn. Vene on rekisteröity viidelle henkilölle.

Myös päiväretkivenettä pääsee käyttämään, kun teoria- ja käytännöntaidot ovat hallussa. Varausvuorot ovat joka päivä klo 5:00-17:00 ja 17:00-5:00. Jos venettä ei ole varattu seuraavan vuoron alkamisajankohtaan mennessä, yli päivän kerrallaan varaaminen on mahdollista. Myös päiväretkiveneen käyttämisestä on kerrottu tarkemmin vuokraussäännöissä.

Päiväretkivene on turvallinen ja helppokäyttöinen
Päiväretkivene on turvallinen ja helppokäyttöinen

4. Oppimateriaali, vakuutukset ja neuvonta

Loma sisältää muistin tueksi oppikirjamateriaalia veneilyn perusasioista. Materiaalin saa teoriatuntien aluksi opettajalta. Kaikki veneet ovat vakuutettuja laitevahingon osalta. Omavastuu vahinkotapauksissa on 450 euroa. Retkiveneet ovat myös katsastettuja. Jos kaikesta koulutuksesta huolimatta lomaviikon aikana tuntuu, että jokin oleellinen tieto on unohtunut, neuvontaa saa suoraan puhelimella!

Oppimateriaali on muistin tukena
Oppimateriaali on muistin tukena

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.