Tuotteet old 200408

Veneillen venelomat - Opi veneilemään ystävän seurassa!

Opi veneilemään 1-3 eli aloittelijan veneloma koulutuksella – on kattava kokonaisuus, jonka avulla kahdelle aloittelijalle tai veneilyyn perehtymättömälle avataan veneilyn maailma! Kurssit ja oppi saadaan joko yhden kesän aikana (kurssi 1 & 2) tai useampana kesänä (kurssi 2&3)

Lue lisää >>

Ennen itsenäistä vesillelähtöä saatte haltuunne tarvittavat teoriatiedot ja käytännön taidot näppärästi ja tiiviisti, turvallisuutta unohtamatta.

Opi veneilemään 1-3 on  vaivaton, helppo ja riskitön tapa tutustua lajiin. Kaikki tarvittava sisältyy kokonaisuuteen.Käytännön taidot opetetaan kädestä pitäen ja neuvoa voi kysyä koko kauden ajan. Lomareititkin saa halutessaan valmiina etappeina.  Tällä tavalla veneilyyn tutustuminen myös vähentää riskejä omistamiseen ja oman veneen ostamiseen verrattuna – ei tarvitse selvitellä vakuutuksia tai katsastuksia,  ja jos laji ei tunnukkaan omalta, vene ei jää myytäväksi eikä tarvitse pelätä arvon alenemista .

Meillä  veneloma on myös monipuolinen. Se sisältää ajamista kahdella erityyppisellä veneellä.  Veneilyä sisältyykin pakettiin harjoittelut mukaan lukien kaikkiaan 17-24 päivää – enemmän kuin monella veneen omistajalla todellisia veneilypäiviä useassa kesässä. Tämän loman jälkeen tiedät onko veneily sinun juttusi ja olet valmis astumaan seuraavan askeleen!

[products limit="3" columns="3" category="Helpot venelomat" ]

Veneillen Pikakurssit

Veneillen pikakurssi R - Tutustu veneilyyn työkavereiden kanssa!

Tarjoamme pienille yrityksille ja ryhmille mahdollisuutta tutustua veneilyyn omassa tutussa porukassa. Tämä päivän mittainen kurssi on vaihtoehto tavanomaisemmalle TYHY-päivälle. Oleelliset teoria-asiat, sekä käytännön käsittelytaidot opitaan aamupäivällä. Iltapäivällä ryhmät pääsevätkin selviytymään keskenään valmiiksi laaditusta reitistä.

Lue lisää >>

Ajatuksena on veneilytaitojen oppimisen lisäksi ryhmätyöskentely, ryhmäytyminen ja rentoutuminen luonnossa.  Iltapäivän navigoinnista ja laituroinneista selviydytään yhdessä ja myös hintaan kuuluva päivällinen valmistetaan veneeseen kuuluvilla välineillä omalla porukalla. Tämä kurssi sopiikin hyvin mm. yhteiseksi hyvinvointipäiväksi.

[products limit="1" columns="1" skus="190719-01-1-1-1" category="Pikakurssit" ]

Veneillen pikakurssi A - Opi veneilemaan ryhmässä!

Jos sinulla ei ole venettä ja haluaisit oppia veneilyn perusniksit nopeasti, tämä kurssi on juuri sinulle. Kurssi on kaksipäiväinen. Tarvittavat teoria-asiat, sekä käytännöntaidot opitaan aamupäivisin. Iltapäivisin ryhmät pääsevätkin harjoittelemaan veneilytaitoja kaikkien ryhmän jäsenten kesken. Yhdessä veneessä on kuusi ryhmäläistä ja opettaja.

[products limit="1" columns="1" skus="200201-01" category="Pikakurssit" ]

Veneillen pikakurssi O - Veneen ostaneille ja omistajille!

Mitäpä sitten, jos hankitkin jo veneen, mutta tarvitsisit perusopastuksen miten vesillä tulee toimia? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua veneilyyn omalla veneellä omassa porukassa ohjaajan kanssa. Tämä kurssi on nopea tapa perehtyä perustaitoihin. Normaalit teoria-asiat, sekä käytännön käsittelytaidot opitaan aamupäivällä. Iltapäivällä ajellaan omalla veneellä ja opitaan niksit käytännössä.

[products limit="1" columns="1" skus="200123-01" category="Pikakurssit" ]

Veneillen pikakurssi PT - Henkilökohtaiseen ohjaukseen veneen ostoa harkitseville!

Oletko ajatellut veneen hankintaa, mutta olet epävarma kannattaako projektiin lähteä? Personal Trainer -kurssimme avulla saat kädestä pitäen opetusta, mutta pääset myös iltaisin itsenäisesti ajamaan ja kokemaan miltä laji tuntuu.

[products limit="1" columns="1" skus="190719-01-1-1" category="Pikakurssit" ]